Ka filluar turniri i futbollit për nderë të “2 Korrikut”

Ka filluar turniri i futbollit për nderë të “2 Korrikut”

Ka filluar të dielen mbrëma turniri gjithëkombëtar në futboll të vogël për nderë të “2 Korrikut”.

Ndeshjet do të zhvillohen në fushën e futbollit në Beguncë, ndërkohë që organizimi i këtij turniri bëhet në kuadër të Komunës së Vitisë, ku marrin pjesë 40 ekipe.

Në ditën e parë, janë shënuar këto rezultate:

Swiss Team Bleri Moler (4:4) 3:1,

NT Azemi- Rino Art 8-3

Rino Art dhe Libraria Arti Elektro qaha & Bmw group 1-4.

Ndërkaq sonte do të takohen:

Ora 18:00 Nazmi Pajaziti vs Erolli Dekor
Ora 18:30 Zhitia vs Godeni
Ora 19:00 Vali Group vs Droba Nari Facade & Hamiti Group

KOMENTE