Ka filluar faza e aplikimit në projektin”Gjenerim i të ardhurave”

Ka filluar faza e aplikimit në projektin”Gjenerim i të ardhurave”

Ka filluar sot faza e aplikimit në projektin “Gjenerim i të ardhurave”, projekt ky i mbështetur nga Qeveria e Dukatës së Luksemburgut dhe Komunës së Vitisë, Fondacionit Kosovë-Luksmeburg, që ka për qëllim bashkëfinancimin e bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese të kësaj komune.

Ditë më parë është mbajtur një sesion informues për kriteret dhe mënyrat e aplikimit në këtë projekt. Rreth rëndësisë së këtij projekti foli përfaqësuesi i Fondacionit Kosovë-Luksemburg, Fisnik Beqiri, i cili gjithashtu ka përmendur ecurinë e punëve dhe proceset në fazat e aplikimit, të të interesuarve për të qenë përfitues të projektit “Gjenerim i të ardhurave”.

I pranishëm në këtë takim, ishte edhe drejtori I Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Veton Ademi.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE