Johnny Depp me film të ri, mbërrin në Beograd

Johnny Depp me film të ri, mbërrin në Beograd

Aktori i njohur Johnny Depp gjatë ditës së sotme ka arritur në Beograd, ku do të gjiroj filmin ‘Minamata’.

Xhirimet e filmit do të zgjasin shtatë javë dhe aktori Depp pritet që të kaloj disa ditë edhe në bregdetin malazez.

Depp do ta luaj rolin e një fotografi të luftës në filmin ‘Minamata’. Ndonëse s’ka konfirmim se do të ketë aktor serbë, mirëpo në anën teknike do të jenë të pranishëm.

Nuk dihet nëse ky film do të ketë ndonjë lidhje me luftën e fundit në Kosovë.

 

KOMENTE