“Jetimat e Ballkanit”: Premtohen 50 shtëpi të reja në Luginë për vitin 2020!

“Jetimat e Ballkanit”: Premtohen 50 shtëpi të reja në Luginë për vitin 2020!

“Shoqata “Jetimat e Ballkanit” përmes donatorëve do t’i ndërtojë 50 shtëpi të reja në Luginë në vitin e ardhshëm”, ka thënë humanisti nga Kosova, Halil Kastrati, i cili ishte për një vizitë në Luginë.

Kryetari i shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati ka shkruar në profilin e tij se me një pjesë të stafit të tij e ka vizituar Bujanocin dhe Preshevën dhe janë mahnitur na pritja. Aty ai ka premtuar 50 shtëpi në Luginë për vitin 2020.

Ja postimi I plotë:

Dite e paharrueshme !

Faleminderit shume Bujanoc dhe Presheve

Premtuam 50 shtepi te reja ne Lugine ne vitin 2020

Sot me nje pjese te stafit tim e vizituam Bujanocin dhe Presheven dhe jemi te mahnitur me pritjen ne te dyja vendet

Faleminderit vella Shqiprim Musliu per iniciativen dhe organizimin e kesaj vizite

Faleminderit zyres nderlidhese te Kosoves ne Beograd per mundesin e realizimit te kesaj vizite

Faleminderit Kryetar i komunes se Bujanocit z.Shaip Kamberi

Faleminderit Kryetar i komunes se Presheves z. Shqiprim Arifi

Faleminderit te gjithe stafit organizues ne dy komunat

Faleminderit stafit tim nga Gjermania Ilir Sinani Lulzim Maliqi dhe Agron Muharremi te cilet erdhen special per kete vizite

Jetimat e Ballkanit permes donatoreve do ti ndertojme 50 shtepi te reja ne Lugine ne vitin e ardhshem

Faleminderit te gjitheve dhe Zoti ju shperblefte

KOMENTE