Jep dorëheqje Isa Mustafa dhe Kryesia e LDK-së

Jep dorëheqje Isa Mustafa dhe Kryesia e LDK-së

Isa Mustafa ka dhënë dorëheqje nga pozita e kryetarit të LDK-së. Dorëheqje ka dhënë edhe kryesia e LDK-së.

Lajmin e kanë bërë me dije Isa Mustafa dhe Lutfi Haziri, pas mbledhjes së kryesisë së dorëhequr.

Këto dorëheqje kanë ardhur pas rezultatit zgjedhor, ku LDK-ja ka marrë vetëm 13 për qind të votave në nivel vendi.

Epoka e Re

KOMENTE