Je shëruar nga COVID-19 por nuk di si të sillesh?!

Je shëruar nga COVID-19 por nuk di si të sillesh?!

Je shëruar nga COVID-19 por nuk di si të sillesh?!

Mënyra e jetesës është faktori kryesor që ndihmon rikuperimin.

Pushimi, ushqimi i shëndetshëm dhe reduktimi i stresit janë më e mira që mund të bësh për vete në muajin pas shërimit.

Mjekët japin këto këshilla për periudhën pas COVID-19.

KOMENTE