Ja si votoi Gjilani!

Ja si votoi Gjilani!

Sipas rezultateve më të fundit të KQZ-së, kur është në pyetje Komuna e Gjilanit deri me tani janë numëruar 98,45% për qind e votave, transmeton 2LONLINE.

Lëvizja Vetëvendosje ka 39,52% për qind të votave apo 17.755 vota.
LDK-ja me 26,71% për qind të votave apo 12.000 vota.
PDK-ja  me 17,96% për qind të votave apo 8.068 vota.
Koalicioni AAK-PSD ka 7,05% për qind apo 3.167 vota.
Nisma-AKR-PD ka 3,45% për qind të votave apo 1.552 vota.
Ndërsa, Lista Serbe ka marrë 1.195 vota ose 2,66% për qind….

Rezultatet preliminare nuk përfshijnë votat me kusht, votat me postë dhe votat e personave me nevoja të veçanta.

KOMENTE