Ja në cilat lokalitete në Kamenicë do të ndalet rryma

Ja në cilat lokalitete në Kamenicë do të ndalet rryma

Njoftim nga KEDS

Në këto lokalitete të Kamenicës sot do të ketë ndërprerje rryme

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti(kodi: 62000001) prej orës 13:00 – 14:00 Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë. 2. Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet: Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005 ) prej orës 14:00 – 15:00 Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë). Fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë). Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

KOMENTE