Ja lista e AKR-së, Vjollca Gagica-Matoshi bartëse e listës

Ja lista e AKR-së, Vjollca Gagica-Matoshi bartëse e listës

Drejtues të AKR-së kanë thënë se listën që do ta paraqesin për qytetarët gjilanas, në garën për asamble komunale do të jetë lista ma kompakte me emrat dhe personalitete me kredibilitetin më të lartë në qytet.

Në të janë përfshirë, të gjitha grupmoshat, të gjitha profesionet dhe me këta kandidatë, AKR sunon të ofron tek qytetarët alternativën e vetme konkrete që ka mundësi ta bëjë ndryshimin.

Sekretari i Degës, Arianit Ibrahimi ka bërë me dije se edhe kësaj radhe AKR është shembull për të gjitha partitë e tjera, duke e vënë për bartëse të listës një grua, Vjollca Gagica-Matoshi, ku me këtë AKR-ja tregon edhe vlerat qe i posedon, pra AKR përçon frymën liberale kudo.

“I falënderojmë të gjitha strukturat e Degës, duke u nisur nga Kryesia, Nëndegët, Forumit Gruas, Forumit Rinor, për propozimet që i kanë bërë për kandidatët për asamblenë komunale, dhe kontributit të dhënë në vazhdimësi pareshtur për të gjitha proceset. Ne do të formojmë shumë shpejtë edhe shtabin zgjedhor, do të fillojmë me intensitet të lartë t’i qasemi terrenit, me projekte, aktivitete dhe organizime të ndryshme që do të jenë në dobi të qytetarëve dhe në interesit të tyre”, thotë Ibrahimi.

Përndryshe, ja lista e kandidatëve për asamble komunale sipas renditjes :

Vjollca Gagica Matoshi
Ismet Hajdini
Arianit Ibrahimi
Klodina Krasniqi
Nuhi Nuhiu
Vehbi Salihu
Shpresa Mehmeti
Shemsedin Ramushi
Ramiz Ismajli
Saranda Halimi
Gëzim Ibrahimi
Ibrahim Qerimi
Luljeta Bajrami
Jeton Hajdini
Abdylhakim Murati
Emine Xhemajli
Venhar Bajrami
Fadil Sherifi
Vjollca Kqiku
Sami Spahiu
Skender Selimi
Afërdita Bislimi
Maliq Maliqi
Jahi Mustafa
Sibel Sherifi
Besnik Abdullahu
Edon Hoxha
Qëndresa Zymberi
Avdil Abazi
Ibush Sahiti
Shqipe Demi
Shehide Ibrahimi
Mirjeta Jerliu
Elisa Bedrolli

KOMENTE