Ja kush u përzgjodh për Orën e Madhe Letrare “Pena e Flakës”?!

Ja kush u përzgjodh për Orën e Madhe Letrare “Pena e Flakës”?!

Grupi i Punës i pjesës letrare të Manifestimit Kombëtar të Kulturës, “Flaka e Janarit” 2018, i emëruar nga Bordi i këtij Manifestimi, përzgjodhi 27 krijimet më të mira që do të lexohen në Orën e Madhe Letrare që mbahet më 31 janar 2018, ora 16:00, në Bibliotekën e Re të Gjilanit.

Poezitë e përzgjedhura konkurrojnë për Çmimin “PENA E FLAKËS” 2018

Vlerësues të Poezisë më të mirë do të jenë vetë poetët konkurrues, të cilët me votën e tyre e përcaktojnë poezinë fituese..

Poezia e shpërblyer dhe tjerat që lexohen në Orën e Madhe letrare, publikohen në revistën letrare – kulturore AGMIA.

PENA E FLAKËS 2018

LISTA E POETËVE QË DO TË LEXOJNË
( renditja sipas alfabetit )

1. Adem Xheladini ( Kërçovë )
2. Alketë Spahiu ( Gjilan )
3. Anton Nikë Berisha ( Prishtinë )
4. Avni Rudaku ( Gjian )
5. Dhimitër Pojanaku ( Pogradec )
6. Entela Kasi ( Tiranë )
7. Flamur Shala ( Prishtinë )
8. Gani Neziri ( Gjilan )
9. Hajredin Kovaçi ( Ulqin )
10. Ibrahim Kadriu ( Prishtinë )
11. Izet Abdyli ( Drenas )
12. Kliton Nesturi ( Tiranë )
13. Linditë Ramushi Dushku ( Gjilan )
14. Nijazi Ramadani ( Gjilan )
15. Nuhi Sadiku ( Shtime )
16. Prend Buzhala ( Klinë )
17. Rakela Yzeiri ( Tiranë )
18. Ramadan Mehmeti ( Prishtinë )
19. Ramadan Oraça ( Podujevë )
20. Rexhep Hasani ( Shtime )
21. Rozafa Shpuza ( Shkodër )
22. Sadije Krasniqi ( ________ )
23. Sarë Gjergji ( Viti )
24. Sinan Sadiku ( Kamenicë )
25. Sunaj Raimi ( Kumanovë )
26. Xheladin Rexhepi ( Ferizaj )
27. Zeqir Fazliu ( Gjilan )

KOMENTE