Ja kur nuk do të kenë ujë qytetarët e rrugës “Isa Kastrati” dhe “Evlia Çelebia”

Ja kur nuk do të kenë ujë qytetarët e rrugës “Isa Kastrati” dhe “Evlia Çelebia”

Kompania “Hidromorava” ka bërë me dije se për shkak të punimeve në ekzekutimin e rikyçjeve individuale në rrugët “Isa Kastrati dhe “Evlia Çelebia”, në Gjilan, nga data 11 deri 17 qershor, prej orës 08:00 deri ora 17:00, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Njoftimi i plotë i KRU “HIDROMORAVA” SH.A. GJILAN

Njoftim për konsumatorët në rrugët:
Isa Kastrati dhe Evlia Çelebia

Të nderuar konsumatorë!

Ju njoftojmë se për shkak të punimeve në ekzekutimin e rikyçjeve individuale në rrugët Isa Kastrati dhe Evlia Çelebi, nga data 11 deri 17 qershor, prej orës 08:00 deri ora 17:00, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Kompania do të ju mbajë të informuar për ecurinë e punëve.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni:

Tel:044983071, fix:0280326980,

Kujdestaria inaktive :044719813.

Ju faleminderit!

KOMENTE