Ja ku do të ndalet rryma e uji!

Ja ku do të ndalet rryma e uji!

KEDS ka bërë të ditur se nga ora 10:00 deri në orën 16:00 do të ketë ndërprerje të energjisë në disa lokacione të Kamenicës.

Gjithashtu edhe kompania regjionale e ujësjellësit “ Hidromorava”, ka bërë me dije se për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike, do të ndërpritet edhe furnizimi me ujë për shkak të pompave të ujit që janë të vendosura në këto zona.

Më 30.10.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

• Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i prishjes.

KOMENTE