Ja ku do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shkak të pastrimit të gypit!

Ja ku do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shkak të pastrimit të gypit!

Kompania Rajonale për Ujë “Hidromorava” ka bërë me dije se sot më 14 janar 2019, për shkak të punëve në pastrimin e gypit kryesor furnizues prej Fabrikës së Përpunimit të Ujit në Velekincë deri në Gjilan, nga ora 16:00 deri ora 24:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për lagjet:

Idriz Seferi, Livoç i ulët, Hysen Terpeza, Rruga e Kumanovës, Xheladin Kurbaliu, dhe një pjesë e Kodrës së Dëshmorëve.

“Kompania do të ju mbaj të informuar për ecurinë e punëve”, thuhet në njoftimin e Kompanisë Hidromorava.

KOMENTE