Ja kandidatët për kryetar komunash si dhe  ata për asamble komunale

Ja kandidatët për kryetar komunash si dhe ata për asamble komunale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar në ueb-faqen e saj zyrtare listat me emrat e kandidatëve të certifikuar në garën për kryetar të komunave dhe e kandidatëve për Kuvende Komunale

Lista e kandidatëve të certifikuar

Lista e subjekteve dhe kandidatët të certifikuar për Kryetar Komune

Lista e subjekteve dhe kandidatët të certifikuar për anëtar të Kuvendit të Komunës

KOMENTE