Ja disa shenja se niveli i sheqerit është rriturfotoilustruese

Ja disa shenja se niveli i sheqerit është rritur

Niveli i lartë i glukozës në gjak ose ndryshe e njohur si glicemia ndodh kur trupi ynë ka problem që të procesojë si duhet glukozën.

Kjo gjendje është diçka që mund të zgjasë për vite të tëra dhe mund të prek edhe pjesë të ndryshme të trupit si: venat e gjakut, veshkat, nervat dhe sytë.

Arsyeja se pse ndodh kjo lidhet me shumë faktorë, por megjithatë njerëzit shpesh nuk e vërejnë se kanë nivel të lartë të sheqerit në gjak dhe nuk e trajtojnë atë.

Më poshtë janë disa shenja se niveli i sheqerit është rritur:

Shikim i trubullt
Urinim i shpeshtë
Gojë e tharë
Impotencë
Probleme në përqendrum
Probleme me stomakun
Infeksione të shpeshta
Shërim i ngadaltë i plagëve
Lodhje e madhe
Lëkurë e skuqur
Lëkurë e tharë
Shtim në pëshë
Probleme me nervat

KOMENTE