Ja cila është fytyra më e bukur dhe e dëshiruar mbarë botën

Ja cila është fytyra më e bukur dhe e dëshiruar mbarë botën

Hundën e dua si të Kate Middleton, buzët si Penelope Cruz, sytë si aktorja Keira Knightley…

Këto janë kërkesat që marrin më së shumti kirurgët plastikë.

Sipas një studimi kryer së fundmi fytyra më e dëshiruar në botë është si më poshtë. Përmes aplikacioneve të montimit tiparet më të bukura të 9 yjeve me famë botërore janë bashkuar në një fytyrë.

Ndoshta nuk është fytyra më e bukur që keni parë ndonjëherë, por tiparet padyshim që janë.

Burimi: Bota Sot

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE