Ja çfarë përmban vendimi për izolimin e përkohshëm të fshatrave Zhegër e Vrapçiq!

Ja çfarë përmban vendimi për izolimin e përkohshëm të fshatrave Zhegër e Vrapçiq!

Ja vendimi i kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, për izolimin e fshatrave, Zhegër dhe Vrapçiq, pas konfirmimit të tre rasteve të infektuara me Covid-19, vendim i nxjerrë duke u bazuar në ligjet në fuqi.

 

KOMENTE