Ja çfarë ndodh kur vendosni qepë në çorap, ndërkohë që flini gjumë

Qepa është një ushqim shumë i pasur. Disa nga vetitë e saj janë me të vërtetë të pazakonta. Për shembull, ato mund të përdoren për lehtësimin e shëndetit nga i ftohti, gripi madje edhe ethet. Gjithashtu qepët janë shumë të mira për të thithur toksinat në trup dhe kanë veti antibakteriale.

Për të realizuar këtë proces mjafton që të fusni një copë të madhe qepe në çorap dhe të kaloni natën me atë.

KOMENTE