Isa Musliu falënderon strukturat e Nismës dhe qytetarët për mbështetje të vazhdueshme

Isa Musliu falënderon strukturat e Nismës dhe qytetarët për mbështetje të vazhdueshme

Sot, po e përmbyllim fushatën zgjedhore, të zgjedhjeve të parakohshme të 14 Shkurtit.

Përgjatë këtyre ditëve punuam pareshtur, të gjithë së bashku, për shtrirjen e kauzës së NISMA SOCIALDEMOKRATE, gjithandej.

Ju jam shumë falënderues kryesisë së NISMA SOCIALDEMOKRATE, kryesisë së degës në Gjilan, aktivistëve dhe të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës, të cilët në një mënyrë apo në tjetrën, e kanë mbështetur fuqishëm projektin tonë “Me Çlirimtarët”.

Më 14 Shkurt, të bëhemi bashkë “Me Çlirimtarët”, duke votuar: – NISMA SOCIALDEMOKRATE me numrin 121✅ Isa Musliji13✅

KOMENTE