Isa Musliu e Mimoza Kadriu premtojnë se do të jenë zëri i bizneseve në Kuvend

Isa Musliu e Mimoza Kadriu premtojnë se do të jenë zëri i bizneseve në Kuvend

Sot dy kandidatët e Nismës Socialdemokrate për deputetë në kuvendin e Kosovës, Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu vizituan fabrikën e plastikës në Zhegër “Turkos Plastik” SHPK, me ç’rast u njoftuan për së afërmi me procesin e prodhimit dhe bashkëbiseduan me pronarin e kompanisë lidhur me kapacitetet egzistuese të prodhimit.

Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu u zotuan se mes tjerash do të jenë zëri i bizneseve në Kuvendin e Kosovës dhe sidomos sa i përket lehtësirave tatimore ata do të jenë gjithmonë pranë bizneseve me ide për lehtësimin e të bërit biznes në Kosovë.

Nisma Socialdemokrate 121

Mr.Sc Isa Musliu 13

Mr.Sc. Mimoza Kadriu 9

Valdete Sadriu 66

#MeÇlirimtarët

e sponsorizuar

KOMENTE