Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu zotohen se do të jenë zëri i bizneseve në Kuvendin e Kosovës

Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu zotohen se do të jenë zëri i bizneseve në Kuvendin e Kosovës

Sot dy kandidatët e Nismës Socialdemokrate për deputetë në kuvendin e Kosovës Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu vizituan” Dita Gsh SHPK” me ç’rast u njoftuan për së afërmi me veprimtarinë të cilën e ushtrojnë në këtë biznes dhe bashkëbiseduan me pronarin lidhur me punën.

Isa Musliu dhe Mimoza Kadriu u zotuan se mes tjerash do të jenë zëri i bizneseve në Kuvendin e Kosovës dhe sidomos sa i përket lehtësirave tatimore ata do të jenë gjithmonë pranë bizneseve me ide për lehtësimin e të bërit biznes në Kosovë.

NISMA Socialdemokrate 121

Mr.sc Isa Musliu, nr. 13

Mimoza Kadriu , nr.9

#MeÇlirimtarët

e sponsorizuar

KOMENTE