Ipponi i Distria Krasniqit, më i miri në botë për 2019

Ipponi i Distria Krasniqit, më i miri në botë për 2019

Viti 2019 ka qenë viti i xhudos. Dhe në mënyrën më të mirë të mundshme po përfundon ky vit me një sukses të radhës.

Ipponi i Distria Krasniqit është zgjedhur i dyti më i miri në botë për vitin 2019.

 

KOMENTE