Interesim i madh për dy ndeshjet gjysmëfinale të Kupës së Kosovës

Interesim i madh për dy ndeshjet gjysmëfinale të Kupës së Kosovës

Sonte zhvillohen ndeshjet gjysmëfinale të Kupës së Kosovës në Basketboll. Ndeshja e parë luhet nga ora 16:30 në mes të Bashkimit nga Prizreni dhe Yllit nga Suhareka.

Ndërsa, ndeshja e dytë dhe më interesantja luhet nga ora 19:00 në mes të Rahovecit dhe Pejës. Fituesit e këtyre sfidave ndeshen të shtunën në finalen e madhe.

Por, që nga ora 7 e mëngjesit është bërë rendi i gjatë për të siguruar një biletë për tri ndeshjet e radhes.

Rahoveci është duke shfaqur interesim të madh për Kupën e Kosovës.

 

KOMENTE