Institucionet Komunale të Vitisë përkujtojnë dëshmorin Daut Zenuni

Institucionet Komunale të Vitisë përkujtojnë dëshmorin Daut Zenuni

Institucionet Komunale të Vitisë përkujtojnë dëshmorin, Daut Zenuni

Institucionet Komunale të Vitisë në krye me zv. Kryetarin e kësaj komune, Hasan Aliu kanë bërë sot homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh pranë varrit të dëshmorit Daut Zenuni në varrezat e fshatit Kabash.

Me këtë rast ata janë pritur edhe nga familjar të këtij deshmori.

KOMENTE