Institucionet komunale reagojnë për ndërprerje të shpeshta të rrymës

Institucionet komunale reagojnë për ndërprerje të shpeshta të rrymës

Institucionet komunale të Vitisë, shprehin indinjatën me gjendjen aktuale të furnizimit me energji elektrike ditëve të fundit në këtë komunë, thuhet në një reagim të tyre.

“Ndërprerjet e shpeshta të energjisë dhe pa paralajmërim, kanë rënduar në masë punën e Institucioneve për shërbime të qytetarëve , e posaçërisht kur jemi në prag të festave të fundvitit dhe kur kemi fluks të mërgimtarëve që po vijnë për pushime. Institucionet komunale të Vitisë, respektivisht Zyra e kryetarit të komunës Sokol Haliti, reagon ashpër ndaj kësaj gjendje të krijuar energjetike në komunën e Vitisë dhe apelon tek përgjegjësit e Kompanisë KEDS, që të jenë të përgjegjshëm ndaj qytetarëve dhe për këtë qëllim, madje do të ri shqyrtojnë bashkëpunimin me këtë kompani”, thuhet në reagim.

Zyra e kryetarit të komunës, paralajmëron një takim urgjent me përgjegjësit e kompanisë KEDS, rreth gjendjes së fundit të krijuar, sidomos ndërprerjet e shpeshta të energjisë elektrike në qytetin e Vitisë dhe lokalitetet e saja, thuhet në fund të reagimit.

KOMENTE