Institucionet komunale ngushëllojnë familjen e policit të ndjerë Zoran Simiç

Institucionet komunale ngushëllojnë familjen e policit të ndjerë Zoran Simiç

Përmes një telegrami ngushëllimi, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti ka shprehur ngushëllime policit të ndjerë Zoran Simiç, i cili dje ka ndërruar jetë.

Simiç ishte në detyrën e policit në Stacionin Policor në Viti dhe me këtë rast, Institucionet komunale u kanë shpreh ngushëllime edhe komandantit të këtij stacioni dhe kolegëve të të ndjerit.

KOMENTE