Institucionet komunale ngushëllojnë familjen e kryetarit Haliti për vdekjen e nënës

Institucionet komunale ngushëllojnë familjen e kryetarit Haliti për vdekjen e nënës

Institucionet komunale të Vitisë, ngushëllojnë familjen e kryetarit Sokol Haliti për vdekjen e nënës.

Mbrëmë pas një sëmundje të gjatë, ka vdekur Shefkide Haliti, nëna e kryetarit të komunës Sokol Haliti. Institucionet komunale të Vitisë, me këtë rast kanë shprehur ngushëllime familjes në të cilin mes tjerash thuhet:

“E nderuara familje Haliti. Me dhimbje morëm lajmin për ndarjen nga jeta të nënës suaj. Humbja e nënës është një moment shumë i rëndë! Andaj, në emër të Institucioneve komunale, Kuvendit Komunal, pranoni ngushëllimet më të sinqerta familje e nderuar dhe gjithë ju miq e të afërm të tjerë.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!”

KOMENTE