Institucionet e Kosovës të përkushtuara për fazën finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë

Institucionet e Kosovës të përkushtuara për fazën finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë

“Në takim me Ambasadorin Amerikan në Kosovë, Greg Delawie, rikonfirmova përkushtimin e institucioneve të Kosovës për fazën finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë”, ka shkruar në profilin e tij në faqcebook, kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli.

Ja postimi i plotë i Veselit.

Në takim me Ambasadorin Amerikan në Kosovë, Greg Delawie, rikonfirmova përkushtimin e institucioneve të Kosovës për fazën finale të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë. Në këtë proces është jetike që si shtet të kemi një konsensus dhe platformë të përbashkët. SHBA-të mbështesin përfundimin e suksesshëm të dialogut, i cili siguron stabilitet dhe paqe në Ballkan, ndërsa Kosovës i hap rrugë drejt anëtarësimit në OKB, NATO dhe BE.

KOMENTE