Iniciohet grupi për reforma brenda PDSH-së të Ragmi Mustafës

Iniciohet grupi për reforma brenda PDSH-së të Ragmi Mustafës

Disa përfaqësues të grupit të ndarë nga Partia Demokratike Shqiptare në Preshevë dhe simpatizues u mblodhën në kuvendin komunal për të dsikutuar situatën e krijuar brenda partisë.

Përmes një komunikate për opinion ky grup ka inicuar këshillin për reforma brenda PDSH-së të cilët nuk janë të kënaqur me udhëheqjen e Ragmi Mustafës në kë subjekt politik.

Kjo është komunikata për opionion:

Burimi: Titulli.com

KOMENTE