Ia konfiskojnë drutë

Ia konfiskojnë drutë

Policia e Kosovës gjatë kontrollit ka ndaluar një kamion i cili transportonte dru pa dokumente valide.

Policia e Kosovës në Kamenicë gjatë patrullimit rutinë kanë ndalur kamionin me tabela vendore, ku gjatë kontrollit kanë hasë se i dyshimti nuk posedonte as një dokument valid dhe drutë i transportonte jashtëligjshëm.

Të njëjtit i është konfiskuar mjeti i transportit dhe drutë dhe lënda procedohet në Gjykatë. /2LONLINE.com/

KOMENTE