I konfiskohet një pistoletë

I konfiskohet një pistoletë

Në fshatin Smirë të Vitisë, me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Gjilan –Departamenti i Krimeve të Rënda, ka bërë kontroll të shtëpisë dhe objekteve të pronarit dhe në dhomën e prindit të tij është gjetur dhe është konfiskuar një pistoletë Ecol-special, kal.9 mm, një karikator dhe katër copë fishekë 9 mm.

Autoritetet policore kanë bërë me dije se është intervistuar i dyshuari dhe me urdhër të prokurorit lënda shkon në procedurë të rregullt.

KOMENTE