I digjet hambari me drithëra, pajisje pune dhe fidanëfotoilustrim

I digjet hambari me drithëra, pajisje pune dhe fidanë

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Kamenicë, ankuesi ka lajmëruar në polici se persona të panjohur i kanë vënë zjarrin hambarit të tij me drithëra, pajisje pune dhe fidanë.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë përkatëse policore dhe zjarrfikësit të cilët kanë lokalizuar zjarrin.

Rasti është duke u hetuar.

KOMENTE