I dështon transferi, Llapi sqaron situatën

I dështon transferi, Llapi sqaron situatën

Kf. Llapi ditë më parë zyrtarizoi transferrin e ri, bile edhe e prezantoi Emran Ramadanin.

Por, ishte vetë futbollisti tetovar ai i cili deklaroi se ka vendosur të mos firmos me Llapin për shkak të mospërmbushjes së kushteve financiare.

E për këto deklarata dhe situatën e krijuar, Llapi ka reaguar në faqen zyrtare të klubit.

KOMENTE