Hyseni: Me qeverisjen e Vetëvendosje, fshatit Kokaj do t’i kthehet vëmendja e munguar dhe trajtimi i barabartë

Hyseni: Me qeverisjen e Vetëvendosje, fshatit Kokaj do t’i kthehet vëmendja e munguar dhe trajtimi i barabartë

Kandidati i Vetëvendosjes për kryetar të komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Arbëresha Berisha, Diellza Lubishtani, Ganimet Sabedini, Hekuran Rapuca e Arianit Sadiku, banorët e fshatit Kokaj treguan për shqetësimet e tyre për sa i përket shtyllave elektrike, si dhe problemeve të shumta infrastrukturore që i preokupojnë ata. 

Alban Hyseni u zotua se me qeverisjen e Lëvizjes Vetëvendosje, fshatit do t’i kthehet vëmendja e munguar dhe trajtimi i barabartë.

KOMENTE