Hudhra, ilaq edhe për dhimbje të veshit!

Hudhra, ilaq edhe për dhimbje të veshit!

Një nga problemet që shkakton siklet për shëndetin janë dhimbjet e veshit. Kjo dhimbje e bezdisshme ndikon në punë dhe në momentet të kohës së lirë dhe relaksimit.

Për shumë vite, hudhra është përdorur si një ndihmë për të lehtësuar dhimbjen dhe për të parandaluar infeksionet, falë vetive të saj anti-inflamatore dhe antimikrobiale.

Për të qetësuar dhimbjen dhe siklet, thithni hudhrën e grimcuar në vajin e susamit për disa minuta. Pastaj tendosni atë dhe aplikojeni në kanalin e veshit.

KOMENTE