Hoti: Ditë të mira po vijnë për prodhuesit vendorë

Hoti: Ditë të mira po vijnë për prodhuesit vendorë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, përmes një postimi në “Facebook”, të cilit ia ka bashkangjitur disa fotografi, pasi është votuar projektligji për rimëkëmbjen ekonomike, ka paralajmëruar dyfishimin e subvencioneve për bujqit dhe fermerët.

ja postimi i tij:

Ditë të mira po vijnë për prodhuesit vendorë!

Dyfishimi i subvencioneve për bujqit dhe fermerët ishte premtim i yni që në ditët e para të qeverisjes!

#QeveriaHoti #Rimekembja

KOMENTE