Homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti

Homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti

Foto Lajm: Në përvjetorin e 19 të rënies së dëshmorëve të fshatit Smirë dhe Lubishtë, institucionet komunale, përfaqësues të Organizatave të dala nga lufta, nxënës të shkollave të këtyre fshatrave dhe qytetarë të shumtë, bënë sot homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Viti.

KOMENTE