Homazhe në nderim të veprës së dëshmorit Mejdi Korrani

Homazhe në nderim të veprës së dëshmorit Mejdi Korrani

Në përvjetorin e rënies heroike të dëshmorit Mejdi Korrani, sot në varrezat e dëshmorëve në Viti, u bënë homazhe dhe u vendosën lule tek varri i tij.

Pos strukturave komunale në krye me kryetarin Sokol Haliti, kryesuesi Naim Pira etj, homazhe në përvjetorin e rënies heroike të dëshmorit Mejdi Korrani, bënë edhe përfaqësues të OVL të UÇK-së, familjeve të dëshmorëve, nga Policia e Kosovës, këshilli i fshatit Pozheran, etj.

 

KOMENTE