Homazhe me rastin e përvjetorit të rënies së dëshmorëve Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Homazhe me rastin e përvjetorit të rënies së dëshmorëve Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Fotolajm: U bënë homazhe me rastin e përvjetorit të rënies së dëshmorëve Bafti Haxhiu e Sali Zenuni

Në përvjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Bafti Haxhiu dhe Sali Zenuni, udhëheqës komunal të Vitisë, përfaqësues të OVL-së së UÇK-së, bashkëluftëtarë të dëshmorëve e familjarë të tyre, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varret e këtyre dëshmorëve, në varrezat e dëshmorëve në Viti.

KOMENTE