Hithrat ilaç për tensionin e lartë të gjakut

Hithrat ilaç për tensionin e lartë të gjakut

Presioni i lartë i gjakut është një shqetësim serioz shëndetësor, sepse ju vë në rrezik sëmundjeve të zemrës dhe sulmeve, të cilat janë ndër shkaqet kryesore të vdekjeve te papritura në të gjithë botën.

Hithra u përdor tradicionalisht për të trajtuar presionin e lartë të gjakut dhe atë në formë lëngu sikurse caji i bimëve të tjera.

Studimet në kafshë ilustrojnë se hithi mund të ndihmojë në uljen e presionit të gjakut në disa mënyra.

Për më tepër, hithra ka përbërës që mund të veprojnë si bllokues të kanalit të kalciumit, të cilat qetësojnë zemrën tuaj duke zvogëluar forcën e kontraktimeve.

KOMENTE