Hidromorava: Të premten ndërpritet furnizimi me ujë në disa zona të shërbimit në Gjilan

Hidromorava: Të premten ndërpritet furnizimi me ujë në disa zona të shërbimit në Gjilan

Përfaqësues të KRU “Hidromorava “ në Gjilan, kanë bërë me dije se për shkak të punimeve në dislokimin e gypit të ujësjellësit tek lumi Mirusha, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë, ditë e premte, me datë 21 gusht 2020, prej orës 08:00 – 14:00, në disa zona të shërbimit në Gjilan, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Ja njoftimi I plotë”
NJOFTIM
20.08.2020

Të nderuar konsumatorë!

Ju njoftojmë se për shkak të punimeve në dislokimin e gypit të ujësjellësit tek lumi Mirusha, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë, ditë e premte, me datë 21 gusht 2020, prej orës 08:00 – 14:00, në këto zona të shërbimit:

– Rr. Marije Shllaku,
– Rr. Gjon Sereqi ( Lagjja Iliria),
– Rr. Lidhja e Prizrenit, dhe
– Rr. Mulla Idrizi.

Kompania do të ju mbajë të informuar për ecurinë e punëve.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni:
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813.
Ju faleminderit!

KOMENTE