Hidromorava shënon sot “Ditën Botërore të Ujit”

Hidromorava shënon sot “Ditën Botërore të Ujit”

Me rastin e 22 marsit – Ditës Botërore të Ujit, KRU ”Hidromorava” Sh. A Gjilan, do të organizojë një manifestim i cili do të mbahet sot me 17 mars 2017 duke filluar nga ora 10:00.

Manifestimi do të mbahet në sallën e mbledhjeve te Kuvendit Komunal , Gjilan.

Motoja e këtij viti është: “Uji dhe Kanalizimi”

KOMENTE