“Hidromorava” në mbështetje të zbatimit të fushatës ndërgjegjësuese “Mos e ndotni të ardhmen”

“Hidromorava” në mbështetje të zbatimit të fushatës ndërgjegjësuese “Mos e ndotni të ardhmen”

Punëtorët e KRU “Hidromorava” në mbështetje të zbatimit të fushatës ndërgjegjësuese “Mos e ndotni të ardhmen”, e cila është pjesë e projektit “Përfitime të konsiderueshme shëndetësore dhe mjedisore në zonën ndërkufitare”.

Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian, menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe zbatohet nga KRU “Hidromorava” SHA Gjilan në partneritet me “Vodovod” Kumanovë. /2LONLINE.com/

KOMENTE