Hidromorava me njoftim për konsumatorët që furnizohem me ujë nga FPU “Velekincë”

Hidromorava me njoftim për konsumatorët që furnizohem me ujë nga FPU “Velekincë”

Kompania Rajonale për Ujë “Hidromorava”, përmes një njoftimi ka sqaruar konsumatorët që furnizohen me ujë nga Fabrika për Përpunimin e Ujit (FPU) në Velekincë, se pse uji nga rrjeti i ujësjellësit në rubinetet e  konsumatorëve, mund të vije me ngjyrë (i turbullt) kohë pas kohe, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Ja njoftimi i plotë:

KRU “HIDROMORAVA” SH. A.,Gjilan

26.06.2020

NJOFTIM

Për konsumatorët që furnizohem me ujë nga Fabrika për Përpunimin e Ujit (FPU) në Velekincë

Të nderuar konsumatorë!
Ju njoftojmë se për shkak të disa problemeve teknike në FPU Velekincë, uji nga rrjeti i ujësjellësit në rubinetat e juaja, mund të vie me ngjyrë (i turbullt) kohë pas kohe.
Uji prej FPU Velekincë del i pastërt dhe i plotëson të gjitha standardet, mirëpo për shkak të defektit teknik pastaj në rrjet po merr ngjyrë.
Ekipet tona teknike janë duke punuar në eliminin e defektit në mënyrë që të rikthehet cilësia e ujit si më parë.

Kompania do të ju mbajë të informuar për ecurinë e punëve.

Me respket!
Departamenti Teknik
Kru “Hidromorava” SH.A. Gjilan
www.kru-hidromorava.com
[email protected]
Tel: 0280-326-980, Mob: 044-983-071, Kujdestaria: 044-719-713

 

KOMENTE