Hidromorava me njoftim për konsumatorët në lagjen “Iliria” dhe Berivojcë

Hidromorava me njoftim për konsumatorët në lagjen “Iliria” dhe Berivojcë

Hidromorava me njoftim për konsumatorët në lagjen “Iliria” dhe Berivojcë

KRU “Hidromorava” SH.A. Gjilan

Njësia Kamenicë

Njoftim për konsumatorët në lagjen “Iliria” dhe Berivojcë

Të nderuar konsumatorë!

Ju njoftojmë se për shkak të punimeve në rrjetin primar dhe sekondar të ujësjellësit nga operatori privat në lagjen “Iliria” dhe Berivojcë, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë gjatë orarit të rregullt të punës duke filluar nga ditë e marte, dt. 09.03.2021 deri në zëvendësimin e të gjithë gypave AC dhe realizimin e rilidhjeve individuale.

Me përfundim të projektit kompania do të ofrojë shërbime më cilësore, si për nga furnizimi me presion adekuat po ashtu edhe kualiteti i ujit do të ngritët.

Deri në njoftimin e radhës, Ju falënderojmë për mirëkuptim!

Tel: 044 98 30 93

Përgjegjësi i Njësisë së KRU “Hidromorava” Sh.a

Kamenicë.

KOMENTE