Hidromorava me njoftim për konsumatorët e Kopernicës dhe Shipashnicës të Epërme

Hidromorava me njoftim për konsumatorët e Kopernicës dhe Shipashnicës të Epërme

KRU “HIDROMORAVA” SH.A. GJILAN

Njësia Kamenicë – 09 Gusht 2021

Të nderuar konsumatorë!

Ju njoftojmë se për shkak të defektit tek stacioni i pompimit në Kopernicë, është ndërperë furnizimi me ujë në Kopernicë dhe Shipashnicë të Epërme.

Ekipet e mirëmbajtjes janë duke u munduar maksimalisht që sa më shpejt ta sanojnë defektin dhe ta kthejn furnizimin me ujë në mënyrë të rregullt tek konsumatorët  e Kopernicës dhe Shipashnicës së Epërme.

Ju falemnderojmë për mirëkuptim!

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni:

Tel: 044983093

Kujdestaria inaktive: 044983106

044983107

Ju faleminderit!

KOMENTE