Hidromorava me njoftim për konsumatorët e Dobërqanit

Hidromorava me njoftim për konsumatorët e Dobërqanit

Njoftim për konsumatorët e fshatit Dobërqan

MOS E PËRDORNI UJIN PËR PIJE!

Gjilan, 04 gusht 2021 – Ju njoftojmë se kompania është duke kryer dezinfektimin e rezervuarit dhe gypave në fshatin Dobërqan, dhe për këtë arsye Ju ftojmë që ujin e ujësjellësit mos e përdorni për pije deri në njoftimin e radhës.

Ju falemnderojmë për mirëkuptim!

Tel: 044 983 071, fiks: 0280 326 980

Kujdestaria: 044 719 813

KOMENTE