Haziri uron Bajram Kosumin për zgjedhjen rektor i Universitetit “Kadri Zeka”

Haziri uron Bajram Kosumin për zgjedhjen rektor i Universitetit “Kadri Zeka”

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i ka dërguar një telegram urimi Bajram Kosumit, për zgjedhjen në pozitën e rektorit të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”.

Në mesazh, kryetari Haziri i ka uruar suksese Kosumit në pozitën rektorit, përderisa ka thënë se shpreson që të bëhet realitet Kampusi i këtij Universiteti.

“I uroj suksese në pozitën e rektorit ish – kryeministrit të Kosovës dhe mikut tim, Bajram Kosumi. Besoj dhe shpresoj shumë që Kampusin Universitar me stadardet më të larta ta bëjmë realitet, cili do të shërbej, jo vetëm për qytetarët e Gjilanit dhe Anamoravës, por edhe pë rata të Kosovës Lindore”, ka thënë Haziri në telegram.

KOMENTE