Haziri: Me ratifikimin e demarkacionit, Kosova zë hapin e fundit për vizat

Haziri: Me ratifikimin e demarkacionit, Kosova zë hapin e fundit për vizat

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lutfi Haziri, ka bërë me dije se deputetët e kësaj partie janë unikë në votën për Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes së kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai ka thënë se nëse demarkacioni nuk ratifikohet, Kosova e humbet çastin e fundit për ta marrë liberalizimin e vizave…

BURIMI: Epoka e Re

KOMENTE