Haziri: Pasuria më e madhe që presidenti Rugova i ka lënë Kosovës është Republika e pavarur dhe LDK-ja

Haziri: Pasuria më e madhe që presidenti Rugova i ka lënë Kosovës është Republika e pavarur dhe LDK-ja

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, që vije nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka shkruar në profilin e tij në facebook se “Pasuria më e madhe që presidenti Rugova i ka lënë Kosovës është Republika e pavarur dhe familja politike e tij, LDK”.

Ja postimi i tij i plotë:

Sot është ditëlindja e Presidentit Ibrahim Rugova, njeriut i cili pas 100 vjetësh përpjekje, lufte, sakrifice e rezistence, arriti ta rikthej orientimin e shqiptarëve në Ballkan drejt perëndimit. Ai ka iniciuar procese dhe ka realizuar ëndrra. Pasuria më e madhe që presidenti Rugova i ka lënë Kosovës është Republika e pavarur dhe familja politike e tij, LDK.

KOMENTE